Team Maintenance: nieuwe Service Coördinator

Welcome on board!

Vanaf 4 januari 2021 is Charlotte Hoogerwerf bij Wulverhorst in dienst getreden als Service Coördinator voor Team Maintenance. Charlotte zal met het team alle storingen en kleine klussen coördineren, uitvoeren en afhandelen. Daarnaast zullen haar taken bestaan uit procesoptimalisatie en dergelijke aanverwante taken. Wij zijn verheugd om Charlotte, met haar kennis en ervaring bij kleine en grotere bedrijven te mogen presenteren. Hard werken en haar motivatie zijn onder andere eigenschappen die bij Charlotte passen. Charlotte zegt zelf onder andere over haarzelf en haar aanstelling:

Ik kom uit Schiedam en ik kom Wulverhorst versterken in het service team die ik verder zal gaan opzetten met behulp van jullie allemaal. Ik heb al enige jaar ervaring opgedaan als planner en service coördinator, dat zal zeker goed van pas komen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek (part time trance/techno DJ), krachttraining, koken en zodra het weer kan, hoop ik ook weer de hele wereld over te kunnen reizen.

Tot snel.

Charlotte is te bereiken middels hoogerwerf@wulverhorst.com en +31 (0)348 448743. Wulverhorst’s Team Maintenance bereikt u eveneens via maintenance@wulverhorst.com.

Heeft u een storing, servicebon of kleine klus in de breedste zin van het woord? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via +31 (0)348 448743.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact