Nieuwe medewerker!

Hallo, mijn naam is Elisabeth en ben vanaf 1 juni werkzaam bij Wulverhorst B.V. als Service Coördinator.
Ik heb verschillende soorten functies gedaan zoals monteur buitendienst, planner, analist en service coördinator. Ik ben de afgelopen jaren op zoek geweest naar een werkgever waar ik op mijn plek ben. Een plek met leuke collega’s, een team, en dat heb ik nu eindelijk gevonden bij Wulverhorst B.V.. En dit zeg ik niet zo maar. Het voelt zo ontzettend goed, leuke collega’s en het werk is zo ontzettend leuk.

Privé ga ik wel eens onderwater, want duiken is mijn hobby. En tijdens het duiken fotografeer en film ik graag. Dit doe ik meestal samen met mijn partner Ronald waarmee ik nu 10 jaar samen ben. Ook heb ik een Maltezer Leeuwtje genaamd Ouzo. En om het weekend komen de zoons van Ronald, Jim en Stijn bij ons. Sinds 1 ½ jaar wonen we in Woerden en dat bevalt prima.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact