Just delivered: Rotterdam The Mark

In een periode van 6 weken bouwde Wulverhorst ca. 50% van het aangehuurde casco om tot een inspirerend kantoor waarin zich flexibele werkplekken bevinden als privékantoren, cowerkingplekken en vergaderruimtes. Momenteel heeft Wulverhorst de 2e fase in uitvoering. Een D+B project van Wulverhorst in opdracht van de wereldwijde operator van toonaangevende aanbieders van (flexibele) werkruimte (bijv. Regus). De bedrijven van de groep helpen meer dan 2,5 miljoen mensen en hun bedrijven om productiever te werken. Dit doen ze door een keuze aan professionele, inspirerende en collaboratieve werkplekken, communities en diensten aan te bieden. Hiermee sluit IWG goed aan op de wereldwijde veranderende kantoorbehoefte.

Werken vanuit een superieure kantoorruimte met prominente buren
Geef uw bedrijf een impuls met een adres dat wordt gedeeld door indrukwekkende namen in de financiële sector. Kies voor flexibele kantoorruimte in The Mark, een bekend herkenningspunt met directe toegang tot de A16 – een van de belangrijkste snelwegen van de stad.
Als het tijd is voor een pauze, ga dan langs bij het restaurant, de koffiebar of de sportschool op het terrein. Daarnaast is het maar een 15 minuten reizen met de trein als u liever naar het centrum van Rotterdam wilt gaan.

   

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact