Maintenance & Facility

Dagelijks staat ons vaste team voor u klaar om u van dienst te zijn

In overleg met u kan Wulverhorst het onderhoud aan uw gebouw uitvoeren zoals u wenst. Wij zijn sterk in zowel gepland onderhoud als onverwacht onderhoud door storingen. Niets is voor ons te klein en geen project of uitdaging te groot. Wij werken met vakmensen die voldoende ervaring met deze werkzaamheden hebben. Dagelijks voeren onze allround vakmensen  onderhoudswerkzaamheden uit aan overheidsgebouwen,  retail- en horecagelegenheden, bedrijfsgebouwen en in beschermde omgevingen in onderzoekscentra en de farmaceutische industrie etc. Voor onderhoudsprojecten en doorlopend onderhoud- en servicewerk hebben wij voor onze vaste opdrachtgevers en vast team samengesteld. Een groot deel van onze medewerkers zijn gevaccineerd om veilig in beschermde omgevingen als laboratoria te werken.

Wij werken met de modernste devices en software, desgewenst van de klant of aangepast naar de wens van de opdrachtgever.

Flexibiliteit, kwaliteit en betrokkenheid zijn onze speerpunten. Hierdoor is Wulverhorst een betrouwbare partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden.

For more information, please contact us.

Contact