Diensten

Dienst

Projects

Wulverhorst is dé veelzijdige aannemer, gespecialiseerd in projecten voor de zakelijke markt. Ongeacht de aard, omvang of locatie van uw project, ons team staat voor u klaar.

We werken voor verschillende sectoren en kunnen ons aanpassen aan de specifieke eisen van elk project. Onze galerij toont enkele van de klanten die ervoor hebben gekozen om met Wulverhorst samen te werken door onze knowhow, ervaring en toewijding aan oplossingen op maat.

Wij voeren onze projecten uit in Nederland, maar ook in diverse andere Europese landen, waaronder Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Oostenrijk.

Dienst

Renovation

Er komt een moment dat uw gebouw of woning niet meer voldoet aan de eisen die u er aan stelt.

U wilt meer ruimte, een betere  indeling of een andere bestemming aan uw gebouw geven. U wilt een andere afwerking  of uitstraling of een betere energieprestatie. In al deze gevallen kan een ingrijpende verbouwing of renovatie voor u de oplossing zijn. Wij kunnen u desgewenst een totaalpakket aanbieden met begeleiding, advies en tekenwerk.  Dit kan kleinschalig, in een bouwteam of turn-key opgeleverd.

Het renoveren en verbouwen van kantoren, bedrijfsgebouwen, retail locaties en ruimtes in de farmaceutische industrie is een van de specialiteiten van Wulverhorst.

Wulverhorst beschikt over een eigen machinale werkplaats waar wij in eigen beheer diverse elementen op maat kunnen maken.

Wulverhorst beheerst alle onderdelen die u nodig heeft om uw projecten tot een succes te maken. Flexibiliteit, kwaliteit en betrokkenheid zijn onze speerpunten. Hierdoor is Wulverhorst een betrouwbare partner voor al uw renovatiewerkzaamheden.

Dienst

Maintenance & Facility

Dagelijks staat ons vaste team voor u klaar om u van dienst te zijn

In overleg met u kan Wulverhorst het onderhoud aan uw gebouw uitvoeren zoals u wenst. Wij zijn sterk in zowel gepland onderhoud als onverwacht onderhoud door storingen. Niets is voor ons te klein en geen project of uitdaging te groot. Wij werken met vakmensen die voldoende ervaring met deze werkzaamheden hebben. Dagelijks voeren onze allround vakmensen  onderhoudswerkzaamheden uit aan overheidsgebouwen,  retail- en horecagelegenheden, bedrijfsgebouwen en in beschermde omgevingen in onderzoekscentra en de farmaceutische industrie etc. Voor onderhoudsprojecten en doorlopend onderhoud- en servicewerk hebben wij voor onze vaste opdrachtgevers en vast team samengesteld. Een groot deel van onze medewerkers zijn gevaccineerd om veilig in beschermde omgevingen als laboratoria te werken.

Wij werken met de modernste devices en software, desgewenst van de klant of aangepast naar de wens van de opdrachtgever.

Flexibiliteit, kwaliteit en betrokkenheid zijn onze speerpunten. Hierdoor is Wulverhorst een betrouwbare partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden.